Notícies


25/10/2018

Castanyot 2018

 

El dimecres 31 doctubre es farà el Castanyot 2018, organitzat per la Colla de Diables del Masnou. A les 19:30h començarà la cercavila des de la Plaça Ocata fins a l'Altell de les bruixes. Una novetat d'aquest any es el nou concurs de disfresses, on us podreu inscriu-re a l'Altell mentres es reparteixin les castanyes. M'entrestant, podreu gaudir de l'ambient amb la música i bevent el vi bo.

 

 

08/10/2018

Botifarrada a la Hispanitat

 

La hispanitat és genocidi que va comportar 520 anys de colonialisme destructiu.


Cridem al poble per a denunciar aquest abús que va haver-hi fa tants anys i que, en temps actuals, encara no han sapigut ni tan sols fer un escrit per a donar pas al arrepentiment d'aquest acte atros.

Es crida al poble i a tothom a fer una bona botifarra amb pa i tomàquet a la Plaça de Marcel·lina Monteys el dijous 11 d'octubre a partir de les 20h.

S'oferiran botifarres i begudes a preus populars: 5€

Comptareu amb un seguit d'activitats a càrrec de Diables del Masnou, Atabalats del Masnou i la Colla Bastonera del Masnou.

Us hi esperem a tots!!!

 

24/09/2018

La Colla de Diables participarà a la Fira d'entitats

 

El proper diumenge 30 de setembre, l'Ajuntament organitza la Fira d'entitats on podreu trobar les diferentes mostres i activitats al llarg del matí. La Colla de Diables hi participarà per donar-se a conèixer i donarà la possibilitat per poder-se apuntar i formar part de la Banda de Diables o Atabalats del Masnou. L'horari de la fira serà de 10h a 14h i aquest any es farà als Jardins dels Països Catalans.

 

 

24/06/2018

S'apropa la Festa Major del Masnou 2018

 

Com cada any els Diables del Masnou realitzem moltes activitats a les nostres festes del Masnou. Prepareu-vos bé perquè aquest any predomina el lema del foc i us envairem amb moltes sorpreses que us tenim preparades. El dimecres dia 27 de juny, començarem amb la cercavila dels 3 elements, Terra Mar i Foc i acabarem en el pregó que es farà a la platja d'Ocata. El dijous 28 serà el Correfoc juvenil, que començarà a CA n'Humet, i el Diumenge 30 de juny el Correfoc adult, que començarà al Mercat Municipal.

 

El diumenge 1 de juliol, es farà la despertada per els diferents carrers de la vila i a les 11h, es farà la batalla d'aigua i foc a la Plaça de martí Miquel i Pol, just al costat de la Biblioteca.

 

A la batalla d'aigua, porteu pistoles d'aigua i banyador, que també haurà pols Holi de color i acabareu empapats i colorits!

 

A la imatge, es poden veure les rutes dels Correfocs i els seus horaris amb la programació.

 

Bona Festa Major de Sant Pere 2018!

 

Dia i més

Activitat

Inici

Final

Dimecres 27 de Juny

Pregó de Festa Major

      Altell de 

     les Bruixes

      a les 22h

 Platja d'Ocata

Dijous 28 de juny

Correfoc infantil - Juvenil

Ca n’Humet a les

21:30h.

 Platja D'Ocata

Dissabte 30 de juny

Correfoc Adult

Mercat Municipal

a les 23:00h

 

Diumenge 1 de juliol

Despertada

a les 8:00h del matí

 Sense  

 definir.

  Despertada i Cercavila Holi Plaça de Martí Miquel i Pol. Concentració d'aigua i foc a les 11h, i inici a les 11:30h.

 

Plaça de marcelina Monteys

 

20/06/2018

Arriba la Flama del canigó 2018


Un any més, arribarà la Flama del Canigó al Masnou. El dissabte 23 de juny, hi serà present la Colla de Diables del Masnou, al Carrer Prat de la Riba, a la porta de l'Ajuntament a les 20:00h del vespre. Un cop hagi arribat la flama, es farà el cercavila fins a la Plaça Independència, on s'encendrà la foguera i continuarà la festa.

 

 

12/03/2018

El diumenge 25 de març, es farà el curs de Formació per ser Diables


Teniu fills i filles que els hi agrada dominar el foc? El diumenge 25 de març per la tarda a les 18:00h, hi haurà el Curs de Consumidor Reconegut com a Expert.

 

Un cop us heu apuntat i aprovat el curs, pasareu a formar part de la nostre Colla, i amb tots els permisos vigents per a poder cremar, amb els coneixements mès bàsics.

 

L'edat per poder-se apuntar és de 7 a 11 anys els Diables Inantils, i els Juvenils, dels 12 fins als 18 anys.

 

Per apuntar-vos, feu clic enviant un correu aquí: collainfantilmasnou@gmail.com

 

 

 

09/03/2018

IV Festa de la Percussió 2018

 

El dissabte 17 de març, els Atabalats del Masnou de la Colla de Diables faràn la quarta edició de la Perkufest. L'inici de la festa començarà a les 18:30h a la Plaça d'Ocata i es farà la cercavila amb les 7 colles convidades.

 

Carrers per on pasarà la Cercavila:

 

Plaça d'Ocata, Carrer del Pintor Villa, C/ de Pere Grau, C/ dels Capitans Comellas, C/ dels Mestres Villa, C/ de Tomàs Vives, C/ de Sant Miquel, Plaça de Marcel.lina Monteys.

 

La ruta que us indiquem, podria ser modificada passant per el C/ Esperança i pujar per el Carrer Roger de Flor, si no comencessin unes obres pendents.

 

 

22/02/2018
Festa familiar solidària

 

El 4 de març es farà la festa familiar solidària a la Plaça Jardins dels Països Catalans.

Durant el dia a partir de les 10:30h hi hauran diferentes activitats com el taller de cuina, un scalextric solidari i molts més tallers que podeu veure ampliant la imatge del cartell.

 

Els Diables del Masnou, participaran a les 19:30h fent una actuació amb els Tabalers de la Colla, i els dimonis  faràn l'espectacle de clöenda de la festa.

 

05/02/2018

Rua Diabòlica 2018

 

Aquest dissabte 10 de febrer es celebrarà la Rua Diabòlica, que començarà a les 16:30h a l'Altell de les Bruixes amb la següent programació:

 

Horaris de les activitats:

 

-A les 16:30h, hi haurà tallers

 

-A les 19:00h, inici de la Rua, i a l'arribada a l'Altell hi hauràn diferents espectacles.

 

-A les 21:00h, es farà el repartiment de la sopa de Manduca.

 

Per tots aquells que us despisteu i no porteu got en el moment que us repartim la sopa, tindrem unes de ben maques a 1€ la tassa i per tots aquells que tingueu la vena solidària tindrem la nova guardiola d'enguany destinada a recaptar fons per la Marató de TV3, així que.... t'ho perdràs?

 

 

Us esperem a tots!

 

 <    1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    >